Cikkszám: LIZ-23041604
Márka: Lizzy Card
Árak csak bejelentkezés után
  • Futárszolgálat (már 1.480 ft-tól)
  • GLS csomagpont (már 1.390 ft-tól)
  • Személyes átvétel Fehér úti átvételi ponton (250 Ft)
Csomag feladás általában 1 munkanap.

Kiváló minőségű, könnyű iskolai hátizsák főképpen 3. és 4. osztályosok részére. Aranyos francia bulldog kutyás hátizsák háta Air Anatomic System légáteresztő szivacsos ergonómikus kialakítású, mely megkíméli a gerincet. Két nagy rekesszel rendelkezik, belül laptoptartó található. Elülső cipzáras rekeszében apró zsebek találhatóak iratoknak, telefonnak, apróságoknak, valamint kulcstartó található benne. Valamint még egy kisebb cipzáras zseb található az elején. Mindkét oldalán nyitott oldalzseb található, mely kényelmesen elférnek a nagyobb kulacsok is.
Vállpántja szivacsos, kényelmes viseletű. Méretre állítható. A táska tetején található csúszásgátló anyaggal bevont fül segítségével kézben is hordható vagy felakasztható a pad mellé, vagy a fogasra.
Tartós erős anyagból készült. Megerősített alsó rész és a műanyag talpacskák növelik a tartósságot, védenek a szennyeződésektől.
Cipzárja erős és tartós.

Mérete: 43x21,5x30 cm.
Súlya: 750 g.
Űrtartalom: 28 literes.
Szín: világoskék/szürke
Garancia: 2 év.

Minőségi Lizzy Card termék.

Egy kutyabarát mindig egy kiskutyás iskolaszettről álmodik, mely mindennap elkíséri őt az iskolába.
A Woof kollekció különleges árnyalatú kék színnel lett megbolondítva, melyhez párosul a csíkos ruhát viselő édes kiskutya.
Lányoknak, fiúknak egyaránt ajánljuk.

Fedezd fel a Lizzy Card - We Love Dogs - Woof kutyás kollekcióját >>