Cikkszám: CLE-18740-201639
Márka: Clementoni
Árak csak bejelentkezés után
  • Futárszolgálat (már 1.480 ft-tól)
  • GLS csomagpont (már 1.390 ft-tól)
  • Személyes átvétel Fehér úti átvételi ponton (250 Ft)
Csomag feladás általában 1 munkanap.
Minden olyan játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kifejezzék magukat, miközben alkotnat erősíti karakterüket, segít felfedezni rejtett tehetségüket és szabadjára engedi fantáziájukat.
Az Idea Festűműley kreatív játékszett pont ilyen. Az ifjú művészek számára biztosít egy teljes élményt a festészet világába.
A készlet tartalmaz egy átalakítható festőállványt, amely különböző alkotások igényeinek megfelelően módosítható. A tapadókorongoknak köszönhetően a festőállvány stabilan rögzíthető a legtöbb felülethez, így nem mozdul el alkotás közben.
A különféle stílusú és tematikájú sablonok segítségével a gyerekek könnyedén festhetnek motívumokat, akár saját tervezésű képeikre is. A készlet tartalmaz többféle színt, így széles palettából választhatnak, amikor műveik színezéséhez keresnek megfelelő árnyalatot.
Az ecsettel való hagyományos festés mellett a készletben található speciális filctoll további kreatív lehetőségeket nyújt, lehetővé téve a finom részletek kidolgozását vagy a képek kontúrozását.

Az Idea festőműhely szett tartalma:
- Átalakítható festőállvány tapadókoronggal
- Különböző stílusú sablonok
- Többféle szín
- Ecset
- Speciális filctoll

Doboz mérete: 45x7x31 cm.
Ajánlott 7 éves kortól.