Cikkszám: IMO-SP-469343
Márka: Starpak
Árak csak bejelentkezés után
  • Futárszolgálat (már 1.480 ft-tól)
  • GLS csomagpont (már 1.390 ft-tól)
  • Személyes átvétel Fehér úti átvételi ponton (250 Ft)
Csomag feladás általában 1 munkanap.
Vagány gördeszka mintás STARPAK hátizsák idősebb gyermekeknek, tinédzserek számára. Egy ifjúsági hátizsák esetében az ellenálló képesség és a kitartás elengedhetetlen.
Anyaga: erős 600D poliészter, speciálisan vízálló réteggel bevonva.
Mérete 41x18x27 cm.
Az erős varratok és a varrás, az erős cipzárak garantálják a tartósságot.

Az iskolai hátizsák egy nagy, nagyon tágas rekeszből és 3 elülső zsebből áll. Fő rekesze egy laptop vagy notebook speciális rekeszével és egy mobiltelefontartó zsebbel rendelkezik. Ez utóbbi puha bársonyos anyaggal van bélelve, annak érdekében, hogy az okostelefon képernyője védve legyen a karcolásoktól. Felső részén van egy lyuk a fejhallgató-kábelhez. A második okostelefon zseb a hátizsák elején található.
Az egyik első zseb egy orgnanizerrel van felszerelve, rekeszekkel és zsebekkel.
Ezen kívül van itt egy levehető kulcstartó.

A hátizsák mindkét oldalán hálós zsebbel rendelkezik, alkalmas kulacs elhelyezésére. A zsebeket speciálisan tartós anyaggal erősítették meg.

A hátizsák legfontosabb része a gyermek egészsége szempontjából a vállpántok és a hát. Az ergonomikus megoldásoknak köszönhetően a STARPAK hátizsákok garantálják a biztonságot és a használat kényelmét.
A hátlap szellőztető rendszerrel van felszerelve. A légcsatorna speciálisan kialakított alakja növeli a használat kényelmét és higiéniáját, még akkor is, ha felmelegszik.
Vállpántja vastag és puha, könnyen méretre állítható.
Két fogantyú, amely lehetővé teszi, hogy a hátizsákot akasztóra tegye (egy klasszikus és egy vastag és speciálisan megerősített)
A nagyobb kényelem érdekében a STARPAK hátizsák mellkaspánttal rendelkezik, amely egy snap kötőelemhez van rögzítve. Ez lehetővé teszi, hogy egyenletesen ossza el a súlyt a mellkason, és levegye a terhet a vállakról.
A mellkaspánton egy tartó található napszemüveghez.
Vállpántján fényvisszaverő található.

Mérete: 44x25x35cm.
Súlya: 0,80 kg